Workshop: moeiteloos de relaxte moeder

In deze workshop zoomen we in op het thema: Hoe word en blijf je een relaxte moeder? De herfst en wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om eens heerlijk te gaan cocoonen, even bij jezelf stil te gaan staan, rust te nemen, nieuwe ideeën op te doen. Een mooi moment dus om als jonge moeder even stil te gaan staan bij de hectiek en de waan van alle dag. Wil jij ook een lichter en leuker leven? Reserveer dan gauw jouw plekje. 

Wil jij als jonge moeder ook graag alles goed doen?

 

Rennen, vliegen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaaan. Als jonge moeder krijg je dit riedeltje al gauw onder de knie. Alleen, dat rennen en vliegen houdt maar niet op. Voor je het weet loop je de hele dag als een gek rond om alles te regelen, het liefst tot in de puntjes.

Je wilt graag dat jouw kinderen zich super goed gedragen en al gauw klink je net als een politie-agent: Nee, niet doen. Neee! Stop! Ophouden daarmee! Aan het eind van de dag plof je uitgeput op de bank. 

Tijd voor jezelf? Wat is dat ook alweer?! Het is lang geleden dat je een relaxte dag had. Het is lastig om tot rust te komen. Die gestreste houding breng je alleen ook over op je kinderen en op je partner. Want zeg nou zelf, hoe vaak ben je eigenlijk kortaf naar elkaar? Daar hoef je jezelf niet schuldig over te voelen. Je bent daarin echt geen uitzondering.

Toch kan het ook anders…

Een workshop voor jonge moeders die

gelukkiger en relaxter willen leven. 

 

Ook jij kunt de touwtjes laten vieren en luchtiger in het leven staan. Jij mag er zijn, precies zoals je bent.

Hoe je ook kunt zijn als moeder

 

Ik heb zelf ook twee jonge kinderen en ik weet hoe hectisch het is. Toch heb ik bepaalde keuzes gemaakt waardoor ik een stuk relaxter door het leven kan gaan. Zelfs me-time is een vast onderdeel in mijn week. Ik merk dat wanneer ik minder gestrest ben alles thuis ook makkelijker gaat. 

Hoe zou het voor jou zijn om relaxed door het leven te gaat? Stel je eens voor hoeveel meer rust er in huis zou kunnen heersen. Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat? En hoe zou dat zijn voor de kinderen? En voor de relatie met je partner?

Hoe lang wil jij hiermee doorgaan? Beantwoord de volgende twee vragen eerlijk:
1. Wat gebeurt er wanneer je blijft doorgaan met dat gestreste leven?
2. En hoe ziet jouw leven eruit als je relaxter door het leven kan gaan?

Het is zo lekker om luchtiger en relaxter door het leven te gaan als jonge moeder. Het is fijn als je jezelf niet zoveel druk oplegt en dat je dat ook kunt uitstralen naar jouw gezin. Laat je inspireren tijdens de workshop: moeiteloos de relaxte moeder. Als ik het kan, kun jij het ook. 

 

We nemen je op vrolijke wijze mee als het gaat om ‘moeiteloos de relaxte moeder zijn’.

Je krijgt:

  • Een vriendinnenavond of -middag van ongeveer 2 uur.
  • Inspiratie, inzichten en diepgang met vriendinnen.
  • Praktische opdrachten, waar je ook na de workshop mee aan de slag kunt.
  • Een bijzondere verbinding met jezelf & de andere deelnemers.
  • In een vertrouwde omgeving bij één van jullie thuis.

Hebben jullie speciale wensen voor de inhoud van de workshop? Laat het ons weten!
Je kunt contact opnemen met Janien: 06-24889832 of janien@schaamteloosimperfect.nl

De Schaamteloos imperfect trainers handelen vanuit ervaring. Beide hebben ze studies en cursussen in het vakgebied afgerond, maar ook enorme hectiek en stress ervaren. Ze zijn nu gericht op jou te helpen ook relaxter door het leven te gaan. Op een luchtige manier met praktische opdrachten wijzen ze je de weg.

Anneke: Als manager hield ik alle ballen in de lucht en werd ik geleefd. Tot het moment kwam dat ik noodgedwongen mezelf tijd moest geven. Als je niet luistert naar je innerlijke stem dan zorgt het leven ervoor dat je dat moet doen. Ik voelde me bevrijd toen de kans zich voordeed om het ‘anders’ te gaan doen.

Janien

Op een gegeven moment had ik een vast contract, maar ik was verre van happy in m’n werk. Ik geloofde niet in mezelf en vertrouwde daarom op de ideeën van anderen. Ergens wist ik wel dat ik kwaliteiten had, maar het kwam er niet uit. Ik ging met steeds minder plezier naar mijn werk. Toen ben ik de zaken anders gaan aanpakken. Nu is het mijn missie geworden om onze samenleving los te maken van de enorme stress en prestatiedruk, zodat we lekker imperfect door het leven kunnen gaan met z’n allen. Want iedereen is de moeite waard. Jij dus ook!

Duur: ongeveer 2 uur, maar daarna kan de vriendinnenavond natuurlijk worden voortgezet 🙂
Locatie: bij één van jullie thuis
Datum: jullie kiezen een datum en leggen die aan ons voor.
Contact: bel Janien via 06-24889832 of mail naar janien@schaamteloosimperfect.nl

 

Investering in jezelf:
– 50 euro per persoon (bij 2 of 3 personen)
– 25 euro per persoon (bij 4 of meer personen)

Sluit je liever aan bij een groepje vrouwen die je nog niet kent? Wij kunnen proberen een groepje voor je te vinden. Mail voor de mogelijkheden naar janien@schaamteloosimperfect.nl. Natuurlijk kun je hier ook terecht met al je vragen.

Meld je snel aan!

Meld je aan bij Janien via 06-24889832, het contactformulier of janien@schaamteloosimperfect.nl

Geen artikel meer missen?

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.