VIP-coaching: speciaal voor jou

VIP-coaching

Bij mij krijg je geen gewone coaching, maar VIP-coaching. Toen ik zelf hulp kreeg, merkte ik dat ik steeds naar de gesprekken toeleefde. Na een gesprek ging het weer wat beter, maar in de week erna zakte het goede gevoel weer weg.

Ik ontdekte dat het beter werkt wanneer je zelf de actiepet op hebt. In mijn coachsessies gebruik ik daarom veel coachmaterialen en ook na een sessie krijg je info en praktische opdrachten mee naar huis. Op die manier heb je minder last van een terugval tijdens de weken erna.

Daarom dus VIP-coaching, speciaal voor jou.

 

Ik ken een meisje dat heel erg haar best deed op school. Ze was stil en teruggetrokken, maar werkte hard. Ze had sport, vrienden, familie en een leuk bijbaantje en toch zat ze niet lekker in haar vel….

Ze legde de lat hoog, maar was eigenlijk nooit tevreden.

Zo werd ze erg onzeker over zichzelf. 

De meeste van ons zijn gedreven en ambitieus. Op zich niets mis mee. Totdat je last krijgt van die enorme hoge eisen aan jezelf. Gaat iets toch naar verwachting, dan denk jij dat het beter had gekund. En hup, daar ga je weer. Nog harder werken. Alles. Moet. Perfect. 

Je wilt jezelf bewijzen, maar je rent jezelf voorbij. 

 

Daar kun je wat aan doen!

 Je kunt er zelf wat aan doen. Je bent namelijk zelf de belangrijkste speler op weg naar geluk. Heel veel komt namelijk voort uit onze eigen negatieve gedachtes. En uit alles wat we van onszelf moeten.

Dat betekent dat we er ook zelf wat aan kunnen doen!

  • Laat die negatieve gedachtes los.
  • Richt je op jouw unieke persoonlijkheid.
  • Je bent goed zoals je bent.
  • Krijg lol in imperfecties.
  • Meer geloven in jezelf leidt tot meer vreugde!

 

Stel je eens voor…

Door meer te doen van waar je goed in bent. En meer te doen waar jij energie van krijgt, ontstaan er meer geloof in jezelf. Van dit alles krijg je ook meer vreugde in je leven. Wie wil dat nou niet?

Hoe lang wil jij wachten om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan?

Beantwoord de volgende twee vragen eerlijk:
1. Wat gebeurt er wanneer je blijft doorgaan op dezelfde manier?
2. En hoe ziet jouw leven eruit als je minder last hebt van prestatiedruk en onzekerheid? Wanneer je volledig in jezelf gelooft?

Voor mij was het een hele zoektocht, maar het is gelukt. Ik ontdekte dat het niet gaat om die externe factoren (diploma, goede baan), maar om het geloven in jezelf. De inzichten uit mijn zoektocht deel ik graag met jou, zodat ook jij weer met meer plezier en vol vertrouwen door het leven kunt gaan. Jij wil toch ook niet langer wachten op een lekkere dosis zelfvertrouwen?

VIP-coaching, met alle aandacht voor jou
Gun het jezelf om de touwtjes te laten vieren en luchtig en energiek in het leven te staan. Kies voor VIP-coaching.

Start: met een gratis kennismakingsgesprek
Vervolg: gemiddeld 5 sessies. In jouw eigen tempo.
Extra: info en oefeningen mee voor thuis
Investering in jezelf: de offerte wordt op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal sessies. Een offerte is altijd vrijblijvend. Een indicatie: voor 5 sessies met oefeningen voor thuis investeer je 497 euro in jezelf.
Contact: Neem contact op voor meer info of een gratis kennismaking.

Veel gestelde vragen

Wat houdt een coachingsessie precies in?

Elke mens is uniek en daarmee elke sessie: het wordt aangepast op de vraag waarmee jij komt. We gaan kort op zoek naar waar jouw pijnpunten liggen met betrekking tot perfectionisme en prestatiedruk. Daarna gaan we al snel over tot actie. De coachingsessies zijn oplossingsgericht en er wordt gebruik gemaakt van verschillende opdrachten en materialen. Daardoor is het veel meer dan alleen een gesprek. Aan het einde van een sessie ga je met nieuwe concrete ideeën en praktische tips naar huis die je meteen kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Een sessie duurt ongeveer een uur. Soms loopt het wat uit en dat is helemaal niet erg. 

Hoe lang duurt een sessie en waar vindt het plaats?

Duur sessie
Een sessie duurt ongeveer een uur. Soms loopt het wat uit en dat is helemaal niet erg. Ik vind het zelf niet prettig om de verschillende gesprekken dicht op elkaar te plannen, dus dan voelen we ook geen druk om het snel af te ronden. Het aantal weken tussen de verschillende sessies mag je zelf bepalen. Het traject duurt daarom zo lang als je zelf wilt. Na afloop van het programma komen er misschien nog vragen naar boven. Ongeveer een maand na afloop van het programma hebben we daarom nog een telefonisch gesprek. Dit is de bonus wanneer je kiest voor het pakket van 5 sessies. 

Locatie sessie
De sessies vinden plaats in Borger (Drenthe), op locatie of in de natuur. 

Een dag me-time
Is de locatie ver bij jou vandaan? Maak er dan een dagje me-time van. Na de sessie zitten er allerlei vraagstukken en ideeën in je hoofd. Het helpt dan goed om een stuk te wandelen of om ergens alleen een kop thee te drinken. Neem in beide gevallen een notitieboek mee. Hoe langer je wandelt of alleen nadenkt des te meer mooie invallen je krijgt. Dit is overigens ook een goed idee wanneer je dichtbij woont. Wanneer je direct teruggaat naar ‘de realiteit van de dag’ is het effect van de sessie minder groot.

Waarom meerdere sessies?

Omgaan met perfectionisme en prestatiedruk is niet met 1 sessie opgelost. Het is dan prettig dat je niet steeds de keuze hoeft te maken om weer een gesprek aan te gaan. Je hebt een heel pakket en kan er dan ook écht voor gaan. Gemiddeld is een traject afgerond na 5 sessies.

Mocht je toch liever minder sessies willen. Of eerst eens 1 gesprek. Of misschien zelfs meer sessies, zodat je een stok achter de deur hebt. Alles is mogelijk. Je kunt altijd met mij overleggen voor een maatwerktraject: janien@185.104.29.52

Ook kunnen we dit bespreken via een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier of via janien@185.104.29.52