Ga jij de lekker imperfect challenge aan?

Ik schrik van al die teksten in mijn dagboek: Hoezo doe ik niet wat ik zelf graag wil? Ik lees dat ik me veel zorgen maak om anderen, maar niet voor mezelf zorg. Ik voel me rot, huil vaak en heb het gevoel dat ik naar iets reik wat ik nooit te pakken zal krijgen.

  • Een ander kan het altijd beter, mooier, sneller.
  • Grenzen? Ik geef ze niet aan en ga er altijd over.  
  • Ik wil het perfecte plaatje; op insta en in het echt.
  • Sta ik weer op een feestje waar ik geen zin in heb.
  • Ik houd mezelf klein. Zo jammer.  

Kom op, gooi je haar los! Zeg NEE tegen al die druk van buitenaf. Leg de lat lekker aan je voeten en ga met twee verschillende sokken aan op pad!

Een luchtige aanpak met oprecht resultaat

De lekker imperfect challenge is hét enige programma dat jou de tools geeft om perfectionisme op een luchtige en speelse manier los te laten. Wist je dat het gemiddeld 21 dagen duurt om een gewoonte af te leren? Door 30 dagen actief bezig te zijn met het ombuigen van perfectionisme leg je een mooie basis voor een ongecompliceerde toekomst! 

 

Elke week ga je aan de slag met een ander thema. Door het opdoen van kennis en te leren van voormalig perfectionisten, leer je begrijpen wat perfectionisme met je doet. Tijd voor een beetje uitdaging! Door te experimenteren met de uitdagingen van elk thema ervaar je hoe lekker het voelt om los te laten, en dat je er zelfs lol in kunt hebben imperfect te zijn. Je kijk op de wereld verandert en je krijgt nieuwe inzichten. Je gaat op een andere manier actie ondernemen. 

 

Stel je eens voor! 

Spoiler alert: de wereld stopt écht niet met draaien als jij het even minder perfect aanpakt. Stel je eens voor dat je jouw perfectionisme de komende weken kunt ombuigen. Zie het voor je: jij, die een stuk losser door het leven gaat. Je hebt de vreugde erin opnieuw ontdekt. Je ontdekt dat je zelfs lol kunt hebben door imperfect te zijn. Er ligt minder druk op jouw schouders en je doet veel meer dingen waar je zelf blij van wordt. 

1. Jezelf zijn 
Wil je jezelf kunnen zijn? Dan moet je ervan overtuigd zijn dat je de moeite waard bent.
Jij gooit straks een hoop van jouw onzekerheden overboord. 

2. Speel je eigen spel
Doe je wel eens iets leuks zonder dat het perse iets op moet leveren?
Je leert weer doen wat je echt leuk vindt. Waar jij energie van krijgt.

3. Leg de lat lager 
Het maximale uit jezelf halen, dat kun je wel. Wat is het minimale?
We gaan in dit thema van moeten naar willen. 

4. Juich voor imperfectie 
Trek je minder aan van de verwachting van anderen, en wat anderen van je vinden.
We leren je jezelf, zonder schaamte, te accepteren. 

Zit jij nu heel hard ja te knikken?

Ga er dan voor! Geef je mindset een vrolijke schwung. Begin vandaag nog met de lekker imperfect challenge. Breng theorie in de praktijk en de uitdagingen aan. Tuurlijk, op een nieuw paar schoenen loop je ook lekker. Maar investeer het deze maand eens in persoonlijke ontwikkeling en stap straks nog lichter door het leven. Kom in actie en meld je aan! Mocht je nog vragen hebben scroll dan even door naar onze veel gestelde vragen sectie. Kom je er nog niet uit? Schroom niet en neem contact met ons op! 

 

 

Vier thema’s in 30 dagen, met inspiratie en inzichten van o.a. Brené Brown, Steve Jobs en prof. Stuart Brown. Elke week krijg je leuke en praktische uitdagingen waarmee je inzichten opdoet & ontdekt hoe vrolijk imperfectie kan zijn.

De prijs is slechts 63 euro. Een bedrag dat je deze maand kunt investeren in nieuwe schoenen, accessoires voor in huis, rituals pakketten, thuisbezorgd, of … jezelf! JEZELF!

Alle genoemde dingen zijn eenmalig, waar je maar een klein moment van profiteert, terwijl van de challenge profiteer je voor altijd, voor de rest van je leven, dus super waardevol!

Duur: 30 dagen
Inclusief: een persoonlijke leeromgeving 
Toegang: onbeperkt, dus inclusief vernieuwingen
Investering in jezelf
: 63 euro

Start: Op elk moment wanneer jou uitkomt

Bonus! Meld je nu aan een krijg een e-coaching sessie met persoonlijke advies en tips van de coaches gratis! 

“Ik besef mij meer dat ik niet hoef te voldoen aan hoge verwachtingen die ik mij stel.  Ik hoef niet binnen een dag iets te bereiken. Ik heb geleerd om stappen te kunnen formuleren om relaxter richting een doel te werken. Ook herken ik duidelijk mijn grenzen en geef deze beter aan. Luisteren naar jezelf is zo belangrijk.”

Willemijn – 33 jaar

“Door het maken van de opdrachten uit de verschillende modules leerde ik kijken vanuit een ander perspectief. Ik ben enorm streng voor mezelf geweest en zag alleen maar verbeterpunten. Nu kan ik zeggen dat ik trots ben op wat ik bereikt heb en dat er altijd verbeterpunten zullen zijn maar dat ieder mens dat heeft. Ik mag gaan genieten van mijn sterke kwaliteiten, hierdoor krijg ik weer meer energie en sta ik weer in mijn kracht! Je eigen gevoel geeft het juiste antwoord en niet de meningen van anderen.”

Afke – 27 jaar

Veel gestelde vragen

Hoe doe ik mee?

Wanneer je op de knop klikt om je aan te melden, kom je op de betaalpagina. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail. Ook ontvang je direct een welkomstmail en inloggegevens. Zo niet, check de spam. Je ontvangt ook direct een mail met voor de module van de eerste week. Je kunt dus direct van start met de challenge!

Heb je nog praktische vragen? Mail dan naar info@schaamteloosimperfect.nl

Hoe ziet de challenge eruit?

Een online challenge = een uitdaging. In dit geval een uitdaging om lekker imperfect te zijn. Je krijgt toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving en gedurende een maand elke week een e-mail met daarin de link naar een nieuwe module. Daarin vind je inzichten en inspiratie, maar vooral ook opdrachten en uitdagingen. Je kunt er meteen mee aan de slag, zodat je direct verschil gaat merken.

De inzichten kun je lezen, maar ook beluisteren met audio-bestanden.

De volgende onderdelen komen aan bod:

Week 1 – Jezelf zijn, zodat je niet langer hoeft te voldoen aan verwachtingen van anderen. 

Week 2 – Speel je eigen spel, waarin je voor verrassende uitdagingen komt te staan.

Week 3 – Leg de lat eens lager, waarin je ontdekt hoe je tevreden kunt zijn met een ‘prima’. 

Week 4 – Juich om imperfectie, waarin je nog meer ontdekt hoe leuk de imperfecte wereld kan zijn. 

Wat is e-coaching?

 

Tussendoor of aan het einde van de challenge kun je gebruik maken van 1x e-coaching. Je stelt jouw vraag via een e-mail. Alleen al dat je jouw probleem of vraag helder op papier probeert te krijgen, helpt al. Vervolgens krijg je persoonlijke adviezen en tips van mij. 

Dit is een waardevol onderdeel van de challenge. Op dit moment wordt de e-coaching als bonus weggegeven. In de toekomst verdwijnt dit of gaat de prijs van de challenge omhoog. Reden te meer dus om direct te starten met de challenge.