Webshop

Comingsoon

 

Werkboek kracht van gedachtes

Niemand praat zoveel tegen jou als jijzelf. Je kunt jezelf onderuit halen met jouw gedachtes.

Lopen jouw emoties hoog op? Vind je van jezelf dat je te boos, te angstig of te … reageert, ga dan aan de slag met de gedachtes die daaraan voorafgaan.

Ook wanneer je veel van jezelf moet kun je dit werkboek goed gebruiken. Je ontvangt een mooi exemplaar thuis voor slechts €8,95 (excl. verzendkosten).

 

Gesprekskaartjes

Een tipje van de sluier of ‘wat werkt’ als het gaat om eenzaamheid en welbevinden. Het werkt om te kijken waar iemand sterk in is. Om te kijken naar manieren waarop iemand van betekenis kan zijn voor een ander.

Het gaat over zingeving, diepgaande contacten, echte verbinding. Allemaal thema’s die op de gesprekskaartjes aan bod komen. Je ontvangt een mooi doosje met gesprekskaarten en een uitleg over de ideeën erachter.

Bestel in de webshop voor €12,95 (excl. verzendkosten).

Gesprekskaartjes
Challenge

 

Online challenge

De lekker imperfect challenge is hét enige programma dat jou de tools geeft om perfectionisme op een luchtige en speelse manier los te laten.

In jouw eigen leeromgeving ga je aan de slag met 4 verschillende thema’s (in jouw eigen tempo). Stel je eens voor dat je jouw perfectionisme de komende weken kunt ombuigen. Zie het voor je: jij, die een stuk losser door het leven gaat. Je hebt de vreugde erin opnieuw ontdekt.

Wacht niet langer en ga de uitdaging aan.
Jouw investering: €63.

Boek: Van eenzaamheid naar verbinding (voorverkoop)

Eenzaamheid is een hot item.

Vandaar dat mijn uitgever dit thema eruit pikte voor mijn boek. Het boek heeft de titel ‘van eenzaamheid naar verbinding’ gekregen. en komt in de zomer uit.

Tot aan de verschijningsdatum kun je het boek reserveren met korting. Je krijgt daarvoor 7 euro korting met de kortingscode VERBONDEN.
Mis het niet!

Je kunt het boek reserveren via uitgeverij van Gorcum, zie onderstaande knop.

Lees hier alvast het eerste hoofdstuk online.