Webshop

Gezondheidsproducten

Wil je meer weten over de natuurlijke producten ter ondersteuning van jouw gezondheid? Vul dan het contactformulier in of benader mij via whatsapp: 06-24889832. Ik leid je graag naar de juiste producten en kan ik waar nodig nog begeleiden bij het mentale stuk.

– darmkuur
– gezondheidskuur
– voedende crème
– superfood bij sombere gevoelens of drukte in jouw hoofd

gezondheid
Comingsoon

 

Werkboek kracht van gedachtes

Niemand praat zoveel tegen jou als jijzelf. Je kunt jezelf onderuit halen met jouw gedachtes.

Lopen jouw emoties hoog op? Vind je van jezelf dat je te boos, te angstig of te … reageert, ga dan aan de slag met de gedachtes die daaraan voorafgaan.

Ook wanneer je veel van jezelf moet kun je dit werkboek goed gebruiken. Je ontvangt een mooi exemplaar thuis voor slechts €8,95 (excl. verzendkosten).

Boek: Van eenzaamheid naar verbinding

Eenzaamheid is een hot item. Vandaar dat mijn uitgever dit thema eruit pikte voor mijn boek. Het boek heeft de titel ‘van eenzaamheid naar verbinding’ gekregen en is recent uitgebracht.

Het boek is geschreven voor studenten, vrijwilligers en sociale professionals. Eén van de lezers zegt het volgende over het boek: “Het is heel toegankelijk geschreven. Het is informatief met boeiende verhalen en praktische tips. En het ziet er ook nog eens mooi uit.”

Je kunt het boek bestellen via onderstaande knop. Wil je meer in één keer bestellen, dan kun je ook een mail sturen aan Janien via janien@schaamteloosimperfect.nl

Lees hier alvast het eerste hoofdstuk online.

Gesprekskaartjes

 

Gesprekskaartjes

Een tipje van de sluier of ‘wat werkt’ als het gaat om eenzaamheid en welbevinden. Het werkt om te kijken waar iemand sterk in is. Om te kijken naar manieren waarop iemand van betekenis kan zijn voor een ander.

Het gaat over zingeving, diepgaande contacten, echte verbinding. Allemaal thema’s die op de gesprekskaartjes aan bod komen. Je ontvangt een mooi doosje met gesprekskaarten en een uitleg over de ideeën erachter.

Bestel in de webshop voor €12,95 (excl. verzendkosten).