Eén van mijn favoriete boeken is ‘hou je mond’ van Sophie Kinsella. Het boek begint met een vliegreis, waarin Emma tijdens een paniekaanval allemaal geheimpjes verklapt aan een wildvreemde kerel. Zo vindt Emma haar vriend op Ken van Barbie lijken. Ook geeft ze de plant van een vervelende collega dagelijks sinaasappelsap. Die wildvreemde komt ze natuurlijk later weer tegen, meer zal ik niet verklappen 😉

Wat ik wel ga verklappen, zijn mijn geheimpjes:

  • Mijn kinderen gaan lang niet elke dag in bad of onder de douche
  • Ik lees graag kinderboeken voor het slapen gaan
  • Bij badminton duurt het nazitten meestal langer dan de training zelf
  • Ik weeg 20 kilo (slik) meer sinds mijn zwangerschappen
  • Mij lukt het ook niet altijd om me-time in te plannen
  • Mijn man dacht dat ik geen uitbarstingen meer zou hebben sinds ik coach ben, hahaa, de grapjas
  • Mijn eerste kerstlampje in huis brand al
  • Mijn auto kan niet zo goed tegen het koude weer, net als ik

Het is erg makkelijk om je voor dit soort geheimpjes te schamen. Het vervelende is, dat je jezelf erg rot kan voelen door schaamte. En laat het nou eens zo zijn dat schaamte gek is op ‘de dingen voor jezelf houden’. Waar schaamte niet tegen kan, is: erover vertellen. Dus dat is precies wat ik heb gedaan. Wie doet er mee?

Wat zijn jouw geheimpjes?

Deel jouw geheimpjes als reactie onder het artikel op mijn website of via social media

Artikel op de website: https://schaamteloosimperfect.nl/pssst-ik-heb-een-paar-geheimpjes

Instagram: https://www.instagram.com/janien_schaamteloosimperfect/

Facebook: https://www.facebook.com/schaamteloosimperfect

Geen artikel meer missen?

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.