Schaamteloos imperfect door het leven! 

Luchtig, dynamisch en direct toepasbaar

Een 30 dagen online challenge waarbij je op een opgewekte manier met jouw perfectionisme aan de slag gaat.

Investering in jezelf: 63 euro.

Persoonlijk, doortastend en doelgericht

Een online programma mét persoonlijke aandacht waarmee je in 3 maanden leert jouw perfectionisme los te laten.

Investering in jezelf: 347 euro.

Coaching, aandacht, diepgang

VIP-coaching. 1-op-1 coaching, dus alle aandacht voor jou. Diepgang door gesprekken, oefeningen en opdrachten voor mee naar huis.

Investering in jezelf: 497 euro

De basis

Schaamteloos Imperfect werkt vanuit krachten en kwaliteiten niet vanuit problemen. De challenge, methode en coaching zijn oplossings- en actiegericht. Je gaat met jezelf aan de slag onder begeleiding van de coaches en leert hoe je struikelblokken omzet in vaardigheden. 

Weg met die onzekerheid en twijfels en op naar een krachtige persoonlijkheid!  Want doe je wat je altijd deed, dan blijf je hoe je altijd bleef.

 

Voor wie?

Perfectionisme kan zich op verschillende manieren nestelen en uiten. Je kunt er lichamelijk en psychisch hinder aan ondervinden. Het kan zelfs leiden tot een burn-out of depressie. 

  • Je voelt constante stress en bent vermoeid 
  • Je hebt een negatief zelfbeeld en geen zelfvertrouwen
  • Je wilt presteren en overal goed in zijn

Ben je je daar bewust van en wil je actie ondernemen? Als je openstaat voor advies en persoonlijke ontwikkeling zijn de programma’s van Schaamteloos Imperfect perfect voor jou. Jij bent namelijk de belangrijkste speler op weg naar jouw geluk!

Wat kun je verwachten van de resultaten?  Je gaat jezelf herontdekken: wie ben ik, waar ben ik goed in, wat vind ik écht leuk om te doen? Je leert keuzes maken die bij jou passen, keuzes waar je je goed bij voelt en waar je volledig achter staat. Kies jij weer voor jezelf?

Vrouwen gingen je voor en kozen voor de Schaamteloos imperfect Methode

Twijfel je over de kosten?

Denk bij het maken van een keuze altijd: Wat kost het als ik er nog heel lang mee blijf worstelen? Wat levert het op als ik het nu besluit aan te pakken?  Onze klanten geven aan dat ze de praktische handvaten die ze bij de Schaamteloos Imperfect programma’s aangereikt krijgen bij eerdere hulp hebben gemist. 

Tip: Heb je er al eens aan gedacht om jouw leidinggevende of opleidingsinstituut vragen of er een potje is voor persoonlijke ontwikkeling? Grote kans dat ze blij zijn dat je initiatief toont!