Over ons

Janien Leeuwerke

Janien Leeuwerke

Founder & coach

Als jongvolwassene heb ik enorm geworsteld met perfectionisme en onzekerheid. Door de hoge eisen die ik stelde, leek het alsof ik nooit goed genoeg was. In plaats van aan dat gevoel te werken, ging ik nog meer m’n best doen. Ik bleef erg negatief over mezelf denken en had geen plezier meer in de dingen die ik voorheen heerlijk vond. Zo belandde ik uiteindelijk in een depressie.

Dat was een keerpunt…

Ik kon niet anders dan naar mezelf luisteren in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Perfect willen zijn gaat eigenlijk over de goedkeuring willen van anderen, waardering krijgen. Erbij willen horen is één van de belangrijkste levensbehoeftes. Maarrr… je kunt er past écht bij horen wanneer je jezelf laat zien. In onze prestatiemaatschappij heb je echter het meeste aanzien wanneer je hoge ambities hebt, geweldige prestaties levert en druk bent. Ik zag steeds meer mensen om mij heen bezwijken onder de prestatiedruk en de continue stress. Dus besloot ik er mijn werk van te maken om zoveel mogelijk mensen te helpen om minder streng voor zichzelf te zijn. Om minder te doen wat anderen verwachten. Om te geloven in zichzelf. En het leven te leiden dat helemaal bij ze past

Anneke de Reus

Anneke de Reus

Coach

Als je niet wilt luisteren naar je innerlijke stem dan zorgt het leven ervoor dat je het wel moet doen. Zo ook bij mij, het moment van omkeer kwam toen ik, noodgedwongen, mezelf de tijd gaf en ging onderzoeken naar ‘wie ben ik’, naast partner, moeder, collega, vriendin en zo. En ook ‘wie wil ik zijn’ en ‘wat kan ik betekenen voor een ander’.

Bewustwording is een heel belangrijk onderdeel. Ik ben pas later tot nieuwe inzichten gekomen, maar dubbel zo fijn dát ik ze heb gekregen. Vanaf dat moment veranderde mijn leven. Ik help je graag jouw leven ook te veranderen.

Anita Sanders

Anita Sanders

Coach

Goed presteren en succesvol zijn is tegenwoordig een bekend fenomeen in de maatschappij. Ook moet je vooral gelukkig zien te zijn in een wereld vol succes. Deze wereld speelt zich af op je werk, in je studie, in je vrije tijd en in je woonsituatie. Al deze leefgebieden hebben invloed op je welbevinden en kun je niet los van elkaar zien.

Hoe blijf jij gelukkig in deze wereld van succes? Je kunt jezelf hierbij de volgende stellen: wil ik dit, kan ik dit en durf ik dit? Zo sta je stil bij de situatie en wordt jij jezelf bewust van je eigen positie. Je staat voor een keus. En dan? Zelf heb ik een periode in mijn leven mee gemaakt waarin ik niet meer aan alle succes kon voldoen en uiteindelijk resulteerde dit in een burn-out. Ik werkte destijds in de zorg en was altijd voor alles in, pakte alle projecten op en vond het een eer als iemand me nodig had. Nu leef ik bewuster, gelukkiger en heb ook nog steeds succes. Dit gun ik een ander ook.

Samen gaan we onderzoeken hoe jij in die wereld van (eigen) succes wilt staan en welke keuzes je wilt en kunt maken. Uiteindelijk leer je hoe je deze keuzes in je dagelijks leven kunt toepassen.