Mentale kracht

Stress

Wie praat het meeste tegen jou?

Jijzelf. Je kunt je voorstellen dat je jezelf de grond in kunt praten. Doordat je zoveel van jezelf verwacht, word je ook vaak teleurgesteld. Met jouw kritische blik zie je vooral de dingen die mis gaan. Er zijn altijd verbeterpunten toch?! Zo denk je steeds vaker negatief over jezelf. En daardoor ga je nog harder je best doen. Stress! Continue stress.

Je raakt oververmoeid.

Alleen, dat wil je natuurlijk niet. Want je wil graag alles goed doen. Je wilt niet falen. Daarom bespreek je dit niet met familie of vrienden. Je blijft hoge eisen aan jezelf stellen. Het geeft een enorme druk op je schouders. De negatieve gedachtes blijven komen. Op die manier beland je in een negatieve spiraal.

Wanneer je te lang blijft hangen in die negatieve spiraal heb je grote kans dat je (opnieuw) een burn-out of depressie krijgt. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

Goed nieuws!

Wanneer je jezelf in een negatieve spiraal kunt brengen, kun je er ook zelf voor zorgen dat je weer in de spiraal omhoog komt. Dit kan met meer succeservaringen en met meer positieve gedachtes. En dan bedoel ik niet halleluja positief, maar meer realistische gedachtes.

Onderzoek jouw gedachtes, samen met een coach. Ontdek welke onmogelijke eisen jij aan jezelf stelt. En ga vervolgens stap voor stap aan de slag. Door kleine doelen te stellen, ga je steeds meer successen ervaren. Ook maak je keuzes die helemaal bij jou passen. Zo ga je weer stralen!

 

Coaching

Individuele coaching, in Borger, Steenwijk, Haren of bij jou thuis. Onze begeleiding is persoonlijk en op maat. We zijn gericht op mentale kracht, perfectionisme, energiebalans en jouw unieke persoonlijkheid. Jij mag er zijn, precies zoals je bent.

Challenge

Niet meer voldoen aan verwachtingen.  Ontdekken wat bij jou past. Lol krijgen in imperfecties. De lekker imperfect challenge is hét enige programma dat jou de tools geeft om perfectionisme op een luchtige en speelse manier los te laten.

UWV-werkfit

Een UWV-werkfittraject in Borger, Steenwijk, Haren of bij jou thuis. Onze begeleiding is persoonlijk en op maat. We zijn gespecialiseerd in mentale gezondheid, de energiebalans en jouw arbeidsmarktpositie. Bel direct voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Lees meer over mentale kracht in onze kennisbank

Veel mensen zijn onzeker over zichzelf. Hoe zou het zijn als je volop kunt geloven in jezelf? Lees in dit artikel over deze kanteling.

We worden allemaal wel eens meegezogen in negatieve gedachtes. Soms kom je daar bijna niet los van komen. In dit artikel vind je 4 methodes voor het loslaten van negatieve gedachtes.

Wie kent ‘m niet. Dat vervelende stemmetje in je hoofd dat ontzettend kritisch is. Ontdek in dit artikel hoe je ervoor kan zorgen dat deze stem minder op de voorgrond is. 

slapen
Geen artikel meer missen?

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.