We zitten in een soort ratrace met z’n allen. De prestatiemaatschappij levert enorme stress en prestatiedrang op. Je wilt het uiterste uit jezelf halen: een mooie opleiding afronden en meedoen aan allerlei activiteiten daar omheen. Imperfect komt niet in jouw woordenboek voor. Na de studie wil je een baan waarin je van betekenis bent. Je wilt jezelf bewijzen. Alsnog wil je niks missen, zodat je jezelf voorbij rent. Je bent constant druk en hebt bijna geen tijd voor jezelf. Uiteindelijk weet je niet eens meer wat je zelf wilt. Ergens weet je wel dat je zo niet langer door kan gaan.

Goed nieuws! Je hoeft die lat niet steeds zo hoog te leggen.

Gooi je haar los.
Zeg eens ronduit NEE tegen iemand.
En ga met twee verschillende sokken op pad.

Zo ontdek je dat imperfect zijn ook heel leuk kan zijn!

Hoe dan?

Perfectionisme loslaten.
Dat is makkelijk gezegd.
Maar hoe dan?
Hoe begin je?

Perfectionisme zit vaak diep in ons geworteld. Je hebt misschien van jongs af aan gehoord dat je het uiterste uit jezelf moet halen. Of andersom: dat je niet goed genoeg bent. Ik heb ontdekt dat je perfectionisme ook kunt loslaten op een luchtige manier.

De luchtige aanpak

Je kunt beginnen door de lat stiekem een klein stukje lager te leggen en te ontdekken hoe dat voelt. Mijn oma, die je op de foto ziet, is daarin een voorbeeld voor mij. Zij kan zo lekker zichzelf zijn. Ze trekt zich daarbij ook weinig aan van anderen. Wanneer jij de maffe imperfecte challenges uit gaat voeren, ga je zelf ook ervaren hoe lollig het kan zijn. Je gaat ook merken dat anderen er helemaal niet raar van opkijken. Misschien willen ze juist met je meedoen, want het is namelijk heerlijk om het touw wat te laten vieren. Deze manier van werken heb ik verwerkt in de lekker imperfect challenge. Als je deze challenge aan gaat, zul je zien dat je steeds meer lol gaat krijgen in de imperfecte wereld. Er valt letterlijk een last van je schouders.

De lekker imperfect challenge is hét enige programma dat jou de tools geeft om perfectionisme op een luchtige en speelse manier los te laten.

Met als resultaat dat…

  • jij twijfels en onzekerheden overboord gooit.
  • je keuzes gaat maken die helemaal bij jou passen.
  • je trekt je minder aan van de verwachtingen van anderen.
  • je gaat doen wat je het liefste doet. Waar jij energie van krijgt.
  • En het belangrijkste: jezelf accepteren zoals je bent.

Hoe fijn zou dat zijn als dit gebeurt…

Zonder dat je ver buiten je comfortzone hoeft te treden. Grote stappen maken, ver buiten je comfortzone, is tegenwoordig hip, maar ik geloof daar niet in.

Jij kunt het ook

Als jij deze challenge aan gaat,  en dat hoeft natuurlijk niet perfect 😊 Zolang je maar in actie komt, ga jij resultaat bereiken. Daar ben ik van overtuigd. Dus, ben jij klaar voor actie?

Zit jij nu heel hard ja te knikken? En ben je klaar om jouw mindset een vrolijke schwung te geven? Op een manier die makkelijk werkt voor jou en waar jij gelukkig van wordt?

Stel je eens voor!

Je gaat de uitdagingen aan. Je ziet dat andere mensen er niet moeilijk om doen. De mensen zien jou juist opfleuren en losser worden. Je merkt dat het toepassen van de challenge écht verschil maakt voor jou. Je krijgt lol in de imperfecte acties. Je wilt meer. En je gaat steeds nieuwe en grotere uitdagingen. Allemaal successen voor jou, waardoor jij lekker in je vel komt en dat ook uitstraalt naar anderen.

Wat krijg je:

  • De lekker imperfect challenge.
  • Een online challenge waarbij je op een luchtige manier met jouw perfectionisme aan de slag gaat.
  • In een eigen leeromgeving.
  • Een maand lang elke week een module.
  • Met inspiratie & leuke en praktische opdrachten

De investering in jezelf is 63 euro.

Bonus!

Een online challenge zonder persoonlijke aandacht past niet bij mij. Daarom geef ik een bonus weg. Stel jouw vraag via e-coaching en ontvang persoonlijke adviezen en tips van mij.

Aanmelden

Gun jezelf om die lat eens wat lager te leggen. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de challenge. Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mailtje via janien@185.104.29.52.

Winnen!

De challenge is nog leuker wanneer je ‘m samen uitvoert met een vriendin. Natuurlijk nog leuker als je dan gratis kunt meedoen. Tag een vriend of vriendin op instagram, facebook of linkedin in een bericht van mij met de winactie. Dan neem jij deel aan de verloting! Leuk als je ook mij ook volgt op social media.

Liefs Janien

Geen artikel meer missen?

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.