Leefstijl & Leefplezier

Stress

Jouw gezondheid

Wees eens heel eerlijk tegen jezelf?
Hoe gaat het met jouw gezondheid?
Ben jij jezelf aan het voeden of aan het vullen?
Veel mensen weten vaak wel wat ze nodig hebben, maar om het vervolgens ook te doen, is lastig. Het ontwikkelen van mentale kracht kan hierbij verschil maken.

Leefstijl & leefplezier

Leefstijl en leefplezier zijn voor mij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wanneer je met jouw gezondheid aan de slag gaat, kom je jezelf ook tegen op persoonlijk vlak. Gewicht verliezen wordt bijvoorbeeld erg lastig als je met jouw emoties in de knoei zit of als je jezelf niet mooi vindt. Voor iedereen gaat dit proces weer anders. De één voelt zich onzeker en mag leren om in zichzelf te geloven. De ander heeft vertrouwen, maar mag leren om de eigen grenzen te bewaken en de lat wat minder hoog te leggen.

Gedachtes spelen een grote rol bij allerlei problemen rondom jouw welzijn. Niemand praat zoveel tegen jou als jijzelf. Je kunt jezelf echt onderuit halen met jouw gedachtes. Als je bijvoorbeeld steeds tegen jezelf zegt: “dit kan ik niet” of “ik ben niet leuk genoeg”? voel je veel spanning en stress. Lopen jouw emoties hoog op? Vind je van jezelf dat je te boos, te angstig of te … reageert, ga dan aan de slag met de gedachtes die daaraan voorafgaan.

Gun jezelf gezondheid

Wat zal er gebeuren als jij doorgaat zoals je nu doet? Qua voeding of juist op het mentale vlak. En wat als je nu stappen gaat zetten en jezelf gezondheid gunt? Waar sta je dan over een paar maanden? Een jaar? Zie je het verschil tussen beide wegen?

Voor de één begint de weg naar leefplezier op het mentale vlak, rondom emotie-eten of geloof in jezelf. Voor de ander begint het bij jezelf voeden met natuurlijke producten, tekorten aanvullen en zorgen voor meer energie.

Hoe mooi is het wanneer jij het jezelf gunt om hierin te groeien. Het is een cadeautje aan jezelf!

Meer weten?

Neem dan vooral contact met ons op via onze contactpagina of via rechtstreeks via WhatsApp op nummer 06-24889832.

gewichtsverlies

Lees meer over mentale kracht in onze kennisbank

Veel mensen zijn onzeker over zichzelf. Hoe zou het zijn als je volop kunt geloven in jezelf? Lees in dit artikel over deze kanteling.

We worden allemaal wel eens meegezogen in negatieve gedachtes. Soms kom je daar bijna niet los van komen. In dit artikel vind je 4 methodes voor het loslaten van negatieve gedachtes.

Wie kent ‘m niet. Dat vervelende stemmetje in je hoofd dat ontzettend kritisch is. Ontdek in dit artikel hoe je ervoor kan zorgen dat deze stem minder op de voorgrond is. 

slapen
Geen artikel meer missen?

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.