Gelukt! Check je mailbox

Feest!

De aanmelding is gelukt!
Check je mailbox en spamfilter voor het werkboek.

Bedank jezelf voor deze actie, want hiermee zet je de eerste stap op weg naar een gelukkiger, relaxter en vrijer leven.

Ik maak ook even van deze gelegenheid gebruik om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Janien en ik ben eigenaar van Schaamteloos imperfect.

Ik geloof dat iedereen de moeite waard is. Jij dus ook!

Ik vind het jammer dat we vaak gebukt gaan onder prestatiedruk en bewijsdrang.

We willen altijd meer.

We willen het steeds beter doen.

En wie geven we de schuld als het niet lukt? Juist. Onszelf.

Dan hadden we maar beter ons best moeten doen.

Het gevecht om jezelf te bewijzen houdt nooit op. Veel mensen lopen, nee nog beter: rennen, zichzelf voorbij. Dat gebeurde bij mij ook. Ik was een rustige meid, aan de buitenkant althans. Ik werkte knoeperhard en stelde hoge eisen aan mezelf. Ik wilde alles goed doen. Zorgen dat een ander tevreden zou zijn. Een complimentje nam ik niet serieus, want wat ik deed stelde toch niet veel voor?!

Nu is het mijn missie geworden om onze samenleving los te maken van de enorme stress en prestatiedruk, zodat we lekker imperfect door het leven kunnen gaan met z’n allen.

Hoe zou het zijn als jij meer zou geloven in jezelf? Hoe zou het zijn als je de lat lager kunt leggen? Dat je zijn lekker imperfect mag zijn? En dat je daar ook nog eens dikke lol in hebt. Heerlijk toch!

Als ik het kan, kun jij het ook. Lekker imperfect, want iedereen is de moeite waard.

Ik merk dat mijn klanten baat hebben bij het lezen van mijn ervaringen en worstelingen. Wil je stiekem alvast meer lezen?

Ja graag!

Veel plezier!
Janien