Een boeiend idee uit de lekker imperfect challenge:


Op zich is er niks mee om het beste uit jezelf te willen halen. Het wordt een probleem wanneer het iets dwingends wordt en het jou onzeker maakt. Dat je constant denkt: “Doe ik het wel goed genoeg?” Dat jouw mantra is: Als het niet perfect is, is het niet goed.


Dan is perfectie ineens de minimale eis geworden.


Dat kan toch niet? Perfectie de minimale eis? Perfectie behalen is juist het maximale. Het is een hele bijzondere uitzondering wanneer je perfectie behaalt. Wanneer jij steeds minimaal perfectie eist, is het dus nooit goed genoeg. Herhaal je dit vaak genoeg tegen jezelf? Dan ontstaat de overtuiging: Ik ben niet goed genoeg. Of: ik ben niet de moeite waard.


Ik stelde ook torenhoge eisen aan mezelf


Ik wilde perfect zijn. Het beste uit mezelf halen. Doen zoals het hoort, zoals normaal is in onze maatschappij. Ik was altijd bezig met wat er beter zou kunnen. Ik voelde me daardoor nooit goed genoeg. Ik was bang om anderen teleur te stellen. Ik miste een hoop vreugde. UIteindelijk belandde ik zelfs in een depressie. Het was voor mij een hele zoektocht om de lat lager te leggen. Om mezelf te accepteren en mijn imperfect zelf te laten zien.

 

Stel je eens voor dat je de touwtjes kunt laten vieren.


Dat je er niet zo hard aan hoeft te trekken. Dat je schouders zakken, omdat je minder gestrest bent. Er komt een rust over je heen. Ook zie je ineens wat er al allemaal goed gaat. Je voelt je vrolijk en losser. Je doet wat je het allerliefste doet en wanneer je later terugkijkt op je leven zul je trots zijn op hoe je het hebt vormgegeven. Hou jezelf niet klein. Hou jezelf niet in. Wees jezelf. Lekker imperfect. Want dat is wie je bent. Enorm de moeite waard!


Wil je geen kansen meer missen?


Wil je ook niet meer bang zijn om fouten te maken? Ik heb ontdekt dat je perfectionisme ook kunt loslaten op een luchtige manier. Al mijn kennis en ervaringen hierin heb ik gebundeld in de lekker imperfect challenge! Dit is hét enige programma dat jou de tools geeft om perfectionisme op een luchtige en speelse manier los te laten.⠀

Meld je aan voor de Lekker imperfect challenge die start op de 28ste van deze maand! Dan ga je ontdekken dat imperfectie ook heel leuk kan zijn!

Nieuwe schoenen of een investering in jezelf?


De investering in jezelf is 63 euro. Nu met bonus. Kijk daarvoor op de website. Tuurlijk, op een nieuw paar schoenen loop je ook lekker. Maar investeer het deze maand eens in persoonlijke ontwikkeling en stap straks nog lichter door het leven. Kom in actie! 

 

Lees meer
Geen artikel meer missen?

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.