Je mag schaamteloos vragen stellen…..
Je kunt je hier ook aanmelden voor een online programma

Heb je een vraag of twijfel je ergens over? Je mag altijd contact opnemen met Schaamteloos imperfect coach Janien. Gebruik het veld hiernaast, stuur een berichtje via whatsapp of neem contact op via de telefoon.

Via dit formulier kun je jezelf ook aanmelden voor een online programma. Vermeld dan in het bericht of het gaat om de lekker imperfect challenge of de schaamteloos imperfect methode. Dan zorg ik ervoor dat je inloggegevens krijgt voor jouw eigen leeromgeving.

Schaamteloos Imperfect
De Kubbing 3, 9531 MB Borger

Bellen of whatsapp: 06-24889832
janien@schaamteloosimperfect.nl

* Benieuwd hoe we met privacy omgaan? Check hier onze mijn privacyverklaring.

Gratis kennismakingsgesprek

Twee keer per week geven we een gratis inspiratiegesprek weg. Dat kan telefonisch of bij Janien in Borger. In 30 minuten bepalen we waar jouw knelpunten zitten en waar jouw kansen liggen. Vol = vol!

Deze inspiratiegesprekken zijn steeds weer verschillend, want we gaan met jouw vragen aan de slag. Samen gaan we een laagje dieper en zoeken we uit wat jij belangrijk vindt en waarom. Aan het eind van het gesprek zal ik aangeven of ik denk dat ik je verder kan helpen. Het gesprek is verder geheel vrijblijvend. Kun jij na het gesprek zelf weer verder? Helemaal goed. Jij blij, ik blij.