Schaamteloos imperfect coaches

Janien Leeuwerke

Janien Leeuwerke

Founder & coach

Mensen die last hebben van perfectionisme zijn steeds op zoek naar bevestiging. Veel mensen lopen, nee nog beter: rennen, zichzelf voorbij. Dat gebeurde bij mij ook. Ik was een rustige meid, aan de buitenkant althans. Ik werkte knoeperhard en stelde hoge eisen aan mezelf. Ik wilde alles goed doen. Zorgen dat een ander tevreden zou zijn. Een complimentje nam ik niet serieus, want wat ik deed stelde toch niet veel voor?!

Nu is het mijn missie geworden om onze samenleving los te maken van de enorme stress en prestatiedruk, zodat we lekker imperfect door het leven kunnen gaan met z’n allen. Als ik het kan, kun jij het ook. Lekker imperfect. Want iedereen is de moeite waard.

Lees ook mijn verhaal: Ooit zat ik een depressie door mijn perfectionisme

Anneke de Reus

Anneke de Reus

Coach

Als je niet wilt luisteren naar je innerlijke stem dan zorgt het leven ervoor dat je het wel moet doen. Zo ook bij mij, het moment van omkeer kwam toen ik, noodgedwongen, mezelf de tijd gaf en ging onderzoeken naar ‘wie ben ik’, naast partner, moeder, collega, vriendin en zo. En ook ‘wie wil ik zijn’ en ‘wat kan ik betekenen voor een ander’.

Bewustwording is een heel belangrijk onderdeel. Ik ben pas later tot nieuwe inzichten gekomen, maar dubbel zo fijn dát ik ze heb gekregen. Vanaf dat moment veranderde mijn leven. Ik help je graag jouw leven ook te veranderen.